مدیر کل انجمن mohammadjavadmajidi 760 ارسال شده در اردیبهشت 99 مدیر کل انجمن گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام و عرض خداقوت خدمت اساتید .. چطور میشه روی یک لایوت چند لیبل با اندازههای مختلف و در مکانهای مختلف ایجاد کرد ... من یه برنامه مفاتیح دارم طراحی میکنم که صفحه دعا عکس هست میخوام کاربر روی هر فراز که خواست بخونه کلیک کنه ... بنظرم باید روی هر فراز یه لیبل قرار بگیره و فید بشه دیده نشه و کاربر روشو کلیک کنه .... اگه بخوام با addview ایجاد کنم خیلی سخت میشه چون صفحات زیادن ... امکان ایجادشون با ریسایکلر ویو هست ؟ نظر شما چی هست... خیلی ممنون ...تشکر نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sfrsfre 1 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام بهتره جهت وضوح سوالتان یک نمونه تصویر در اینجا از مدل نمایش صفحه مدنظرتان قرار دهید اگر متن ها وصفحات در قالب تصویر هستند برای نمایش تصاویر این کتابخانه Hitex_Recycler ViewPager Plugin خوب هست البته شاید Hitex_TransformationLayout هم به کارتان بیاید نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر کل انجمن mohammadjavadmajidi 760 ارسال شده در خرداد 99 مالک مدیر کل انجمن گزارش Share ارسال شده در خرداد 99 ممنون برادر نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Recommended Posts