Boxto 0 ارسال شده در آبان 0 گزارش Share ارسال شده در آبان 0 سلام دوستان من تازه وارد هستم و هنوز با مفاهیم زیادی اشنا نشدم بنابر این درخواست میکنم اگر سوالاتم مبتدیانه هستند نادیده نگیریدشون چند روز پیش با کتاخانه فوق العاده زیبای JK_BottomNavigation اشنا شدم ، همونطور که از اسمش مشخص هست برای ایجاد باتم نویگیشن استفاده میشه و طراحی جذابی داره (البته این نکته رو هم اضافه کنم که برای استفاده از این کتابخانه باید SDK شما به اندروید ایکس اپدیت باشه و این کتابخانه رایگان نیست) میخواستم بدونم چطور باید کد زیر رو تکمیل کنم و فونت موردنظرم رو به این باتم نویگیشن اختصاص بدم ؟ ممونم از پاسخگویان 🌻 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر کل انجمن mohammadjavadmajidi 760 ارسال شده در آبان 0 مدیر کل انجمن گزارش Share ارسال شده در آبان 0 سلام ، امیدوارم حالتون خوب باشه typeface.loadfromassets("font.ttf") نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Recommended Posts