مدیر کل انجمن hitexroid 104 ارسال شده در مهر 96 مدیر کل انجمن گزارش Share ارسال شده در مهر 96 Sub Globals Dim HCycle As Hitex_HorizontalCycleViewPager Dim Pan(5) As Panel End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) HCycle.Initialize("HCycle") For i = 0 To Pan.Length -1 Pan(i).Initialize("Pan") Pan(i).Tag = i Dim Image As ImageView Image.Initialize("") Image.Gravity = Gravity.FILL Pan(i).AddView(Image,0,0,100%x,100%y) Image.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,i & ".jpg") Next Activity.AddView(HCycle,0,0,100%x,100%y) HCycle.SetAdapter(Pan,True,False) ' True it to enable listener End Sub Sub Pan_Click Dim Panel = Sender As Panel Select Panel.Tag Case 0 : Log("Page 1") Case 1 : Log("Page 2") Case 2 : Log("Page 3") Case 3 : Log("Page 4") Case 4 : Log("Page 5") End Select End Sub نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtaba68 0 ارسال شده در مهر 96 گزارش Share ارسال شده در مهر 96 دانلود کتابخانه از کجا میشه گرفت --- من هر چقدر تلاش کردم نشد لینک دانلود نمیده این سایتتون در صورتی که قیمت 0 تومان هستش نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر کل انجمن hitexroid 104 ارسال شده در مهر 96 مالک مدیر کل انجمن گزارش Share ارسال شده در مهر 96 سلام بعد از پرداخت (مهم نیست 0 هست یا 1000....) لینک دانلود توی مسیر (فروشگاه / مدیریت خرید) قرار میگیره نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saed 0 ارسال شده در آبان 96 گزارش Share ارسال شده در آبان 96 سلام مهندس روزتون بخیر - اگه بخوام Hitex_HorizontalCycleViewPager1 رو تو محیط طراحی تعریف کنم و ازش استفاده کنم ، چطور میتونم ازش استفاده کنم ؟؟؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر کل انجمن hitexroid 104 ارسال شده در آبان 96 مالک مدیر کل انجمن گزارش Share ارسال شده در آبان 96 سلام ، توی Designer از طریق CustomVeiw ادش میکنید متغیرش رو توی Globals تعریف میکنید و مابقی کار رو از طریق کدنویسی انجام میدید نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persia1910 0 ارسال شده در شهریور 97 گزارش Share ارسال شده در شهریور 97 (ویرایش شده) سلام از کتابخونه عالیتون ممنونم چند تا مشکل دارم اول اینکه چجوری افقی و عمودی رو با هم ترکیب کنم مثل پیش نمایشی که گزاشته بودین دوم اینکه رویداد های تغییر پنل onPostTransform کار نمی کنه یعنی وقتی پنل عوض میشه از شما استاد عزیز بابت کتابخونه عالیتون ممنوم ویرایش شده در شهریور 97 توسط persia1910 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Recommended Posts