hitexroid

کتابخانه ی Hitex_RecyclerView

کتابخانه ی Hitex_RecyclerView  

30 کاربر تاکنون رای داده است

  1. 1. نظر شما درباره کتابخانه ی Hitex_RecyclerView چیست؟



65 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام

اول از همه تشکر بابت کتابخونتون ک واقعا عالیه.

بعد هم یک سوال:

من به پارنت یک پنل معرفی کردم و داخل پنل تعدادی ویو گذاشتم از جمله چند تا باتن، میخوام زمانی ک کاربر یکی از باتن هارو کلیک میکنه من بفمم کدوم باتن(باتن ها چیلده پنلن و پنل چیلده پارنته ) از کدوم پنل کلیک شده و با توجه ب اون باتن بگم فلان دستورو اجرا کن.خوب قسمت دوم رو (یعنی اینکه بفهمم ماله کدوم پنله) که با متغییر پوزیشن که تو رویداده item_click هست میشه فهمید ولی اینکه آیا کدوم باتن تو اون پوزیشن کلیک شده رو باید از کجا بگیرم؟؟

بالاتر دیدم گفته بودن ک از ایونت خوده ویو دستورات رو اجرا کنم، ولی دو تا موضوع باعث میشه از ایونت خوده ویو نتونم استفاده کنم:

1- اصلا ایونت مربوط ب ویو ها raise نمیشه،طبیعی هم هست چون من ویو هارو تو گلوبال معرفی نکردم و تو پنل معرفی کردم(البته باز هم میشه ی کاراییش کرد ک raise کنه )

2-حتی اگر هم ریز بشه دیگه من پوزیشن رو ندارم چون پوزیشن تو آیتم کلیکه.(واسه اینم میتونم متغیر عمومی تعریف کنم ک برابر با پوزیشن باشه ولی گفتم قبل از اینکه بخوام کلک بزنم بپرسم شاید برای این مورد تدبیری اندیشیده باشین)

 

کلا از توضیح هایه اضافی ک بگذریم سوالم اینه ک چطوری میشه فهمید کدوم باتن تو پنل کلیک شده و عملیات مربوط به باتنو تو همون رویداده item_click ریسایکلر ویو انجام داد؟؟

 

اگه میفرمایید از طریق تگ و سندر باید این اتفاقا بیوفته لطفا یک مثال کامل بزنید ک من متوجه بشم.

بازم ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 11/9/2017 در 10:59، shahrokhnazari گفته است :

سلام

کسی تا حالا به صورت آنلاین به ریسایکل مثلا 10 تا 10 تا  موضوع اضافه کرده

مثلا یک نرم افزار فروش خودرو و به علت اینکه سریعتر عمل لود از سرور انجام بشه اطلاعات به صورت json از سرور میگیره اما 10 تا 10 تا

کسی از دوستان اینکار و عملی انجام داده...چون هر مرودی تو انجمن بوده فقط به صورت تئوری بوده

ممنون از پاسخگویی

سلام خدمت شما

شما باید از کلاس Hitex_RefreshLayout استفاده کنید برای این منظور :

	Dim RL As Hitex_RefreshLayout

	LV.Show
	
	RL.Initialize(LV, "RL")
	RL.Direction = RL.DIRECTION_BOTTOM
	RL.SchemeColors = Array As Int (Colors.Red, Colors.Black, Colors.Blue)

سپس توی رویداد مربوطه دستور دانلود 10 آیتم جدید رو میدید : (یعنی توی php مورد نظر باید 10 آیتم جدید رو Select کنید)

Sub RL_onRefresh (Direction As Int)

	Select (Direction)
		Case RL.DIRECTION_TOP:
			Log("TOP")
		Case RL.DIRECTION_BOTTOM:
			Log("BOTTOM")
			
			' توی که یعنی لیست به انتها رسیده ، شما میبایست 10 آیتم جدید دانلود کنید
			
	End Select

End Sub

حالا توی رویداد JobDone اطلاعات رو میگیرید و به لیست میدید و درنهایت notifyDataSetChanged (خارج از حلقه) یا notifyItemAdded (داخل حلقه) میکنید  :
 

Sub JobDone (Job As HttpJob)
	
	If Job.JobName = "LoadMore" And Job.Success Then
		
		Dim Item As Model
		Item.Text = Job.GetString
		
		For i = 0 To ...
			ItemList.Add(Item)
			LV.notifyItemAdded
		Next
	End If
	
	
End Sub

مثال بالا فقط جهت راهنمایی هست و کدها در نهایت متفاوت خواهند بود .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 22 ساعت قبل، Aliasname گفته است :

سلام

اول از همه تشکر بابت کتابخونتون ک واقعا عالیه.

بعد هم یک سوال:

من به پارنت یک پنل معرفی کردم و داخل پنل تعدادی ویو گذاشتم از جمله چند تا باتن، میخوام زمانی ک کاربر یکی از باتن هارو کلیک میکنه من بفمم کدوم باتن(باتن ها چیلده پنلن و پنل چیلده پارنته ) از کدوم پنل کلیک شده و با توجه ب اون باتن بگم فلان دستورو اجرا کن.خوب قسمت دوم رو (یعنی اینکه بفهمم ماله کدوم پنله) که با متغییر پوزیشن که تو رویداده item_click هست میشه فهمید ولی اینکه آیا کدوم باتن تو اون پوزیشن کلیک شده رو باید از کجا بگیرم؟؟

بالاتر دیدم گفته بودن ک از ایونت خوده ویو دستورات رو اجرا کنم، ولی دو تا موضوع باعث میشه از ایونت خوده ویو نتونم استفاده کنم:

1- اصلا ایونت مربوط ب ویو ها raise نمیشه،طبیعی هم هست چون من ویو هارو تو گلوبال معرفی نکردم و تو پنل معرفی کردم(البته باز هم میشه ی کاراییش کرد ک raise کنه )

2-حتی اگر هم ریز بشه دیگه من پوزیشن رو ندارم چون پوزیشن تو آیتم کلیکه.(واسه اینم میتونم متغیر عمومی تعریف کنم ک برابر با پوزیشن باشه ولی گفتم قبل از اینکه بخوام کلک بزنم بپرسم شاید برای این مورد تدبیری اندیشیده باشین)

 

کلا از توضیح هایه اضافی ک بگذریم سوالم اینه ک چطوری میشه فهمید کدوم باتن تو پنل کلیک شده و عملیات مربوط به باتنو تو همون رویداده item_click ریسایکلر ویو انجام داد؟؟

 

اگه میفرمایید از طریق تگ و سندر باید این اتفاقا بیوفته لطفا یک مثال کامل بزنید ک من متوجه بشم.

بازم ممنون.

 

سلام خیلی ساده با Tag و سندر میتونید انجام بدید

 

Sub LV_onCreateViewHolder (Parent As Panel, ViewType As Int)      '# onCreate #'
	Dim button As Button : button.Initialize("button")
	
	Parent.AddView(button,0,0,100%x,15%y)
End Sub
Sub LV_onBindViewHolder (Parent As Panel, Position As Int)         '* onBind *'
	Dim button = Parent.GetView(0) As Button
	button.Tag = Position
	button.Text = "Click Me " & Position
End Sub
Sub button_Click
	Dim button = Sender As Button
	Dim Position = button.Tag As Int
	
	Msgbox("Clicked at " & Position,"MessageBox")
	
End Sub

 

اگه میخواید بدونید از کدوم پنل کلیک شده باید پرنت رو بگیرید

Sub button_Click
	Dim button = Sender As Button
	
	Dim Parent = button.Parent As Panel
	Log(Parent.Tag)
	
End Sub

البته قبلش توی onBind به Parent باید تگ بدید.

 

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من متد رو قبل از show قرار دادم ولی باز هم این خطارو میده مشکل از کجا میتونه باشه؟

ریپل هم کامنتش میکنم باز هم همین خطارو میده

اگر نمونه مثالی در باره سویپ کردن ایتم ها ساختین لطفاً قرار بدید 

ممنون

Capture.thumb.PNG.9ad91d11ad6a83b5db987b89a9471b6d.PNG

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید اشتباه لپی پیش اومده بود قبل از متد show اصلی متد سویپ رو باید میزاشتم :D

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثل اینکه فیلم ها حذف شدند

صادق جان نمیتونی فیلم هارو در دسترس قرار بدی دوباره ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام استاد نامنی 

من تازه برنامه نویسی با بیسیک رو شروع کردم و کتابخانه هایتکس ریسایکلر رو چند روز پیش گرفتم و خیلی کارامده اما من بخاطر اینکه تازه کارم چندتا مشکل دارم که ممون میشم راهنمایی کنید

اولیش اینکه وقتی که نو  گرید ویو  یه ایمیج ویو اظافه میکنم عکس ها کامل  داخل گرید ها قرار نمیگیرند و دستور گرویتی هم با اینکه فیل هستش باز عکس ها کامل نمایش داده نمیشن

دومیش این که من فقط میتونم با دستور rnd چندتا عکس به لیستم اظافه کنم و طور دیگه ای بلد نیستم ممنون میشم راهنمایی کنید

ویرایش شده در توسط shayanpoorali

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خدمت شما

در 2 ساعت قبل، shayanpoorali گفته است :

اینکه وقتی که نو  گرید ویو  یه ایمیج ویو اظافه میکنم عکس ها کامل  داخل گرید ها قرار نمیگیرند

باید کدهای onCreate رو بزارید ببینم کجا رو اشتباه کردید

بهتره عرض هارو 1- قرار بدید تا توی کامل ترین نسبت خودشون به نسبت تعداد ستون های گرید دربیان

در 2 ساعت قبل، shayanpoorali گفته است :

دستور گرویتی هم با اینکه فیل هستش باز عکس ها کامل نمایش داده نمیشن

ممکنه بخاطر همون عرض های اشتباه باشه

بهتره از گلاید و قابلیت centerCrop استفاده بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، hitexroid گفته است :

سلام خدمت شما

باید کدهای onCreate رو بزارید ببینم کجا رو اشتباه کردید

بهتره عرض هارو 1- قرار بدید تا توی کامل ترین نسبت خودشون به نسبت تعداد ستون های گرید دربیان

ممکنه بخاطر همون عرض های اشتباه باشه

بهتره از گلاید و قابلیت centerCrop استفاده بشه

این از همه کد های مربوط به لیست ویو

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)

	LV.Initializer("LV").GridView(2).Build
	LV.SpacingItemDecoration(4,True)
 	Activity.AddView(LV,0,0,100%x,100%y)

 	LV.Show

End Sub

Sub LV_onCreateViewHolder (Parent As Panel, ViewType As Int)      '💎 onCreate 💎'
	Dim IMG As ImageView
	IMG.Initialize("IMG")
	
	IMG.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,("6.jpg"))
	
	Parent.AddView(IMG,0,0,100%x,100%y)
	
End Sub

Sub LV_onBindViewHolder (Parent As Panel, Position As Int)         '💠 onBind 💠'
	Dim IMG As ImageView = Parent.GetView(0)
	IMG.Gravity=Gravity.FILL
	
	Parent.Width=-1
	Parent.Height=20%y
End Sub

Sub LV_GetItemCount As Int 								        '💯 ItemCount 💯'
 	Return 100 '/ItemList.Size
	
End Sub

گلاید هم از سایتتون میخرم ببینم چی به چیه و خیلی ممنون از راهنماییتون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، shayanpoorali گفته است :

Parent.AddView(IMG,0,0,100%x,100%y)

عرض و ارتفاع ایمیج ویو رو 100 دادید ؟؟؟؟؟:3d-smileys021:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، hitexroid گفته است :

عرض و ارتفاع ایمیج ویو رو 100 دادید ؟؟؟؟؟:3d-smileys021:

:oاها من فک میکردم صد درصد که میزنم واسه عرض هر گریده و الان چه اندازه ای باید وارد کنم تا عکسا فیل بشه:D

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 دقیقه قبل، shayanpoorali گفته است :

Parent.Height=20%y

ارتفاع پرنت رو که 20%y دادید پس ارتفاع ایمیج ویو رو نمیتونید بیشتر از این قرار بدید

فک میکنم به این شکل بزنید خوب باشه

Parent.AddView(IMG,0,0,-1,15%y)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، hitexroid گفته است :

ارتفاع پرنت رو که 20%y دادید پس ارتفاع ایمیج ویو رو نمیتونید بیشتر از این قرار بدید

فک میکنم به این شکل بزنید خوب باشه


Parent.AddView(IMG,0,0,-1,15%y)

 

خیلی ممنون درست شد:3d-smileys012:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، hitexroid گفته است :

ارتفاع پرنت رو که 20%y دادید پس ارتفاع ایمیج ویو رو نمیتونید بیشتر از این قرار بدید

فک میکنم به این شکل بزنید خوب باشه


Parent.AddView(IMG,0,0,-1,15%y)

 

اما یه سوال دیگه که پرسیدم یادتون رفت فک کنم  درباره این بود که چطور چندین عکس متفاوت بدون استفاده از رندم توی لیست لود کنم ممنون میشم اینم جواب بدین دیگه حسابی سرتونو درد اوردم:D

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sub LV_onCreateViewHolder (Parent As Panel, ViewType As Int)      '💎 onCreate 💎'
	Dim imageView As ImageView
	imageView.Initialize("imageView")
	imageView.Gravity = Gravity.Fill

	Parent.AddView(imageView,0,0,-1,20%y)
End Sub

Sub LV_onBindViewHolder (Parent As Panel, Position As Int)         '💠 onBind 💠'
	Dim imageView = Parent.GetView(0) As ImageView

	imageView.bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets, Position & ".png")
End Sub

میتونی به تعداد سایزی که به رویداد getItemCount دادی به assets عکس اضافه کنی

برای مثال 5 دادی
باید 5 تا عکس png داشته باشی با نام های
 

0.png
1.png
2.png
3.png
4.png



 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 3/22/2017 در 01:30، hitexroid گفته است :

کتابخونه ی Recycler View برای اولین بار به صورت رسمی از سایت hitexroidgroup.ir منتشر شد

قابلیت لود کردن ملیارد ها آیتم بدون کوچک ترین وقفه !

با قابلیت طراحی از طریق لیوت بیسیک و xml

دارای دو حالت افقی و عمودی

دارای دو حالت لیست و گرید

دارای ریسایکلر ویو پیجر افقی و عمودی به همراه تب لیوت (با شخصی سازی بالا)

دارای CardView و Expandable Layout

دارای متریال رفرش لیوت

دارای کتابخونه ی معروف Glide و Picasso

دارای انیمیشن و 3 مدل Fast Scroll (افقی و عمودی همراه با بالون)

دارای Header

دارای تولبار اختصاصی مجهز به SearchView متریال

دارای کتابخونه ی Paint

شخصی سازی Divider مابین آیتم ها

قابلیت تشخیص جهت اسکرول و اضافه کردن FloatingActionButton

قابلیت ایجاد آیتم با ویو های دلخواه MultipleView

بدون نیاز به ریسورس

استفاده ی خیلی آسان به همراه 130 دقیقه فیلم آموزشی رایگان

تماشای قسمت اول     ↔     دانلود سورس مثال اول

(معرفی کتابخونه و آمورش Recycler ListView)

تماشای قسمت دوم     ↔     دانلود سورس مثال دوم

(آمورش Recycler Layout View)

تماشای قسمت سوم   ↔     دانلود سورس مثال سوم

(آموزش کار با notify ها add - change - move - remove - datasetchanged)

تماشای قسمت چهارم  ↔     دانلود سورس مثال چهارم

(آموزش استفاده از Picasso ، Glide و Parallax ImageView در ریسایکلر)

تماشای قسمت پنجم    ↔     دانلود سورس مثال پنجم

(آمورش جستجو و استفاده از تولبار اخصاصی Hitex_SearchToolbar)

تماشای قسمت ششم  ↔     دانلود سورس مثال ششم

(آمورش کار با Recycler View Pager و TabLayout)

تماشای قسمت هفتم    ↔     دانلود سورس مثال هفتم

(ادامه ی آموزش ویوپیجر قسمت قبلی (ششم) + آموزش ExpandbleView)

تماشای قسمت هشتم  ↔     دانلود سورس مثال هشتم

(آمورش کار با ViewType و ساختن ویو های متعدد و دلخواه به ریسایکلر)


لینک خرید

 

سلام 

تشکر از کتابخانه خوبتان 

 

مشکل :  لینک همه ی ویدئو های آموزشی خراب است و خطای 404 میده !

 

لطفا لینک جدیدی معرفی نمایید 

 

باتشکر 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، sfrsfre گفته است :

سلام 

تشکر از کتابخانه خوبتان 

 

مشکل :  لینک همه ی ویدئو های آموزشی خراب است و خطای 404 میده !

 

لطفا لینک جدیدی معرفی نمایید 

 

باتشکر 

صفحه ای که تگ کردید منسوخ شده 
لینک جدید --> 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، hitexroid گفته است :

صفحه ای که تگ کردید منسوخ شده 
لینک جدید --> 

 

متشکرم

ولی من این دو تا رو قبلا دانلود کردم ولی  توی پست اول این قسمت قبلا 8 مورد آموزش بود

که ظاهرا تخصصی تر و ریز تر  در مورد هایتکس ریسایکلرویو بحث کرده

و اگه آموزش اون موضوعات 8 گانه رو که بانسخه جدیدکتابخونه  سازگار باشه رو بگذارید که ممنون میشوم  

باتشکر

ویرایش شده در توسط sfrsfre

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 10/11/2017 در 15:30، hitexroid گفته است :

سلام ، هیچ نیازی نیست شما بتونید از Sender رویداد _GetItemCount استفاده کنید

یجورایی حتی فکر کردن بهش هم منطقی نیست

 

توی این ساب فقط میخواد تعداد آیتم هارو بدونه

پس یه List.Size , Cur.RowCount , Map.Size یا Array1.Length کافیه

سلام. درون این ساب من تعداد آیتم ها رو میدم Cur.RowCount ولی خطا میده و میگه که باید cursor رو اینیشیلایز کنید. ولی وقتی لاگ میگیرم خارج از اون ساب این مقدار رو درست نشون میده. مشکل چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 3/22/2017 در 01:30، hitexroid گفته است :

کتابخونه ی Recycler View برای اولین بار به صورت رسمی از سایت hitexroidgroup.ir منتشر شد

سلام

آقا من دیوانه شدم از بس با جستجو به مطلب مورد نظرم نرسیدم.

لطفا راهنماییم کنید.

به راهنمایی یکی از دوستان در وب سایت همسایه و همکار ، دو کتابخانه Hitex_RecyclerView 'ViewPager Plugin' و Hitex_RecyclerView V7.20 شما رو خریداری کردم.

چون به بارگزاری تصویر نیازی ندارم کتابخانه Glide رو خریداری نکردم.

سورس Hitex_RecyclerView 'ViewPager Plugin' رو اجرا کردم و دو خط کد مربوط به بارگزاری تصویر رو کامنت کردم و کامپایل گرفتم. از کد زیر در منیفست ایراد گرفت و کامنتش کردم !

CreateResourceFromFile(Macro, Themes.DarkTheme)

دوباره کامپایل کردم و ایراد زیر رو میگیره. به دلیل نیاز شدید خریداری کردم و الان گیر کردم...

B4A Version: 7.30
Parsing code.    (0.02s)
Compiling code.    (0.03s)
Compiling layouts code.    (0.01s)
Organizing libraries.    (1.52s)
Generating R file.    Error
invalid resource directory name: C:\Hitex_RecyclerView ViewPager Plugin\Objects\bin\extra\res1\res/drawable-anydpi-v21

من تغییری در هیچ بخشی از سورس یا نام فایل و دایرکتوری مسیر روت برنامه ندادم.

قاعدتا باید اجرا بشه دیگه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان کسی نمیدونه چطور برطرف میشه ارور بالا ؟

به خدا نیاز داشتم که کتابخانه ها رو خریداری کردم و الان با این ارور مواجه میشم.

از نسخه 8.0 بیسیک فور اندروید و جاوا نسخه 8 و api نسخه 26 هم استفاده میکنم اما بازم ارور میده !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 3/16/2018 در 20:37، saeed saeedi گفته است :

سلام. درون این ساب من تعداد آیتم ها رو میدم Cur.RowCount ولی خطا میده و میگه که باید cursor رو اینیشیلایز کنید. ولی وقتی لاگ میگیرم خارج از اون ساب این مقدار رو درست نشون میده. مشکل چیه؟

سلام قبل از LV.Show باید Cur پُر شده باشه وگرنه ارور میده بازم محض احتیاط

Sub LV_GetItemCount As Int 								        '💯 ItemCount 💯'
	If Cur.IsInitialized Then Return Cur.RowCount
	Return 0
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 16 ساعت قبل، fun_code گفته است :

سلام

آقا من دیوانه شدم از بس با جستجو به مطلب مورد نظرم نرسیدم.

لطفا راهنماییم کنید.

به راهنمایی یکی از دوستان در وب سایت همسایه و همکار ، دو کتابخانه Hitex_RecyclerView 'ViewPager Plugin' و Hitex_RecyclerView V7.20 شما رو خریداری کردم.

چون به بارگزاری تصویر نیازی ندارم کتابخانه Glide رو خریداری نکردم.

سورس Hitex_RecyclerView 'ViewPager Plugin' رو اجرا کردم و دو خط کد مربوط به بارگزاری تصویر رو کامنت کردم و کامپایل گرفتم. از کد زیر در منیفست ایراد گرفت و کامنتش کردم !


CreateResourceFromFile(Macro, Themes.DarkTheme)

دوباره کامپایل کردم و ایراد زیر رو میگیره. به دلیل نیاز شدید خریداری کردم و الان گیر کردم...


B4A Version: 7.30
Parsing code.    (0.02s)
Compiling code.    (0.03s)
Compiling layouts code.    (0.01s)
Organizing libraries.    (1.52s)
Generating R file.    Error
invalid resource directory name: C:\Hitex_RecyclerView ViewPager Plugin\Objects\bin\extra\res1\res/drawable-anydpi-v21

من تغییری در هیچ بخشی از سورس یا نام فایل و دایرکتوری مسیر روت برنامه ندادم.

قاعدتا باید اجرا بشه دیگه.

 

پوشه ی Objects رو حذف کنید .

ساپورت و ریپازیتوری sdk رو بروزرسانی کنید .

همچنین توی مسیر Tools/Configure Paths مطمئن شید فایل android.jar نسخه ی 26 به بالا رو قرار داده باشید .

Screenshot (53).jpg

علاوه بر اون Build Tools توی Sdk رو چک کنید هرکدوم زیر 23.0.3 بود حذف کنید و آخرین نسخه ی اون رو نصب کنید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، hitexroid گفته است :

ساپورت و ریپازیتوری sdk رو بروزرسانی کنید .

.

.

.

علاوه بر اون Build Tools توی Sdk رو چک کنید هرکدوم زیر 23.0.3 بود حذف کنید و آخرین نسخه ی اون رو نصب کنید .

سلام

تنها این دو مورد رو انجام ندادم.

با آنتی فیلتر که میرم و وارد مدیریت sdk میشم چیزی برای آپدیت نمیاد/

اگر این 3 پوشه رو دارید و ممکنه ارسال کنید تا دوستان مشابه بنده با این مشکل مواجه نشوند.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.